Luka Miletić u idealnoj momčadi kola

Momčad zeničkog Čelika proteklog vikenda upisala je novu pobjedu na svom stadionu Bilino Polje, gdje je u okviru 12. kola BHT Premijer Lige svladala jako dobru momčad Krupe.

Strijelci za momčad Čelika bili su Bevab, te dva puta Dilaver. No, i ovoga puta odličnu partiju pružio je mladi Čitlučanin Luka Miletić, koji je ove sezone stigao u močad Čelika, te je u vrlo kratkom razdoblju postao neizostavna karika u momčadi Adnana Orneka.

Najprije je Luka Miletić bio jedan od najboljih igrača u derbiju Čelika i Sarajeva, da bi se sada nakon 12. kola ovaj bivši mladi reprezentativac BiH našao u idealnoj momčadi kola, koja izgleda ovako: Kozić (GOŠK), Ćorić (Široki Brijeg), Jakovljević (Zrinjski), Miletić (Čelik), Dalić (Gošk), čirjak (Zrinjski), Bojo (Mladost), Todorović (Zrinjski), Bekrić (Zrinjski), Dilaver (Čelik), Bilbija (Zrinjski).

Momčad Čelika trenutno zauzima 6 mjesto prvenstvene ljestvice, te će nastavak dobrih igara u idućem kolu tražiti u sljedećem kolu, gdje ih na Grbavici u velikom derbiju nakon poraza na domačem terenu od GOŠKA, dočekuje poljuljana momčad Željezničara.

Odgovori