Marin Čilić bez polufinala turnira u Rotterdamu, Kohlschreiber okrenuo meč

Marin Čilić zapeo je u četvrtfinalu ATP turnira u Rotterdamu. Svladao ga je Philipp Kohlschreiber koji je izgubio prvi set, ali nakon toga napravio je preokret.

Marin Čilić ipak nije uspio proći u polufinale u Rotterdamu. Protivnik mu je bio Philipp Kohlschreiber, igrač s kojim je već odradio dosta mečeva, neugodan Nijemac koji je sposoban pobijediti svakoga kada mu se posloži dan. Protiv Čilića je iskoristio Marinov pad u drugom i trećem setu i otišao do pobjede.

 

Čilić ima za čim žaliti, set i pol igrao je dobro, činilo se da ima velike šanse za ulazak u polufinale, ali nije u završnici drugog seta ušao je u krizu, ona se produžila i na početak trećeg seta i stajala ga je prolaza.

U prvom gemu meča Marin je spasio 0:40, a do jedinog breaka došao je u šestom gemu kada je poveo s 4:2. Bez većih problema priveo je kraju prvi set koji je uzeo sa 6:3.

U drugom setu obojica igrača držali su svoj servis do same završnice kada se set okreće na stranu Kohlschreibera. Kod 4:3 Nijemac dolazi do 30:40, radi break i uzima set sa 6:3.

I sljedeći servis gem Čilić je izgubio, na žalost po njega bio je to prvi gem trećeg seta poslije čega nije uspio doći do niti jedne break lopte i Kohlschreiber bilježi pobjedu 3:6 6:3, 6:4.

 

Odgovori