Marin Čilić službeno otkazao nastup i na ATP turniru u Delray Beachu

Marin Čilić i dalje se oporavlja od ozljede ruke zbog koje još nije nastupio ove godine. Sada je službeno otkazao nastup i na turniru u Delray Beachu koji je na rasporedu sljedeći tjedan…

Organizatori turnira u Delray Beachu objavili su kako su dvojica igrača povukla svoju prijavu za nastup na tamošnjem turniru.

Jedan od njih dvojice je Marin Čilić koji je trebao biti među glavnim zvijezdama turnira, međutim ozljeda ruke još uvijek nije zaliječena i Čilić nije spreman za nastup.

Osim Čilića nastup je otkazao i Nijemac Benjamin Becker koji je također trebao biti u glavnom ždrijebu turnira, a na taj način profitirali su Nijemci Dustin Brown i Peter Gojowczyk koji su izravno ušli u glavni turnir.

 

Čilić je van terena još od azijske ekshibicije gdje je odigrao nekoliko mečeva, međutim u 2015. godini još uvijek nije u mogućnosti igrati i povratak se tek očekuje.

Kao što je i sam potvrdio, pod velikim upitnikom je i nastup u Davis Cupu u kojem Hrvatska u Kraljevu gostuje kod Srbije, po svemu sudeći bez Marina Čilića.

 

Odgovori