Nogometaši Brotnja intenzivno se pripremaju za prijateljski susret

Prva utakmica splitskog Hajduka na pripremama koje će najvećim dijelom obaviti u Čitluku bit će u srijedu, 16. siječnja s Brotnjom, članom Druge lige Nogometnog saveza Federacije BiH – skupina Jug. Susret se igra u 14 sati na stadionu Bare u Čitluku. Očekuje se istinski nogometni spektakl.

Intenzivne pripreme

Do ove utakmice i nogometaši Brotnja se intenzivno pripremaju na pomoćnom igralištu u Krehinu Gracu i na glavnom stadionu na Barama. Trener Tihomir Miloš prozivku za pripreme za nastavak sezone obavio je još u subotu.

U sklopu priprema za novu sezonu i za Čitlučane to će biti prva pripremna prijateljska utakmica. Prošle godine nogometaši Brotnja sa zagrebačkim Dinamom na isti dan 16. siječnja na Barama odigrali su neodlučeno – 1:1. Mogu li ove godine taj dobar rezultat ponoviti i s “majstorima s mora” vidjet će u srijedu. Već su puštene u prodaju i ulaznice koje mogu nabaviti po popularnoj cijeni od pet maraka.

U utorak nakon treninga Hajduka, u prostorijama stadiona Bare bit će upriličena i konferencija za tisak u povodu ovog susreta za koji vlada veliko zanimanje ljubitelja nogometa. Trener Čitlučana Tihomir Miloš za ovaj susret dat će priliku svim igračima, a na pripremama se nalaze ovi nogometaši: Šego, Barać, D. Soldo, Pavlović, J. Brajković, M. Milićević,V. Soldo, Badalić, Pehar, A. Brajković, Miloš, Mustapić, Šarac, Skoko, Vasilj, Šimović, Pušić, Vladić, Gagro, Milićević, Ostojić, Vučić, Raguž. S Brotnjom se priprema i Marko Grgić, nekadašnji igrač Hajduka, Zagreba, Međimurja i Širokog Brijega koji čeka svoj novi angažman.

Očekuje se dobar posjet

Kako nam je kazao glasnogovornik Hajduka Ante Bilić, u srijedu će za Hajduk nastupiti Brazilci Cassio i Patinho, te Jean Evrard Kouassi iz Obale Bjelokosti – tri atraktivna strana nogometaša. Brazilci u Međugorje dolaze u ponedjeljak navečer, a Kouassi je već na pripremama s Hajdukom. Očekuje se dolazak velikog broja navijača Bijelih na Bare, kako iz Hercegovine, tako iz gradova južne Hrvatske.

Marijan Sivrić

 

Odgovori