Pobjeda za kraj prvog dijela sezone

U posljednjem kolu prvog dijela Prve rukometne lige FBiH rukometaši Međugorja su upisali novu pobjedu, svladavši na domećem parketu ekipu Željezničara rezultatom 27:20 (13:8). Od samog početka domaći rukometaši su uspjeli doći do prednosti koja do kraja susreta ni u jednom  trenutku nije došla u pitanje.

Rukometaši Međugorja bolje su otvorili utakmicu i u uvodnim minutama susreta, u više navrata, imali prednost od dva gola. Do prve osjetnije prednosti domaći rukometaši došli su u 20. minuti kada prvo Vidović pogađa za 10:6, a iz sljedećeg napada Miletić povisuje na 11:6. Prednost od pet golova Međugorčani su uspjeli sačuvati do kraja poluvremena, koje je završilo rezultatom 13:8. Dobru igru iz prvog poluvremena rukometaši Međugorja su ponovili i u nastavku u kojemu su uspeli i povećati svoju prednost. Nakon serije golova Miletića i Dodiga prednost Međugorja popela se na 18:10.

Nalet domaćih rukometaša samo nakratko prekinuo je Adis Hrbat realiziravši sedmerac. Novom serijom pogodaka desetak  minuta prije kraja Međugorje je došlo do prednosti od deset golova, što je bila i najveća prednost domaćih rukometaša na utakmici. Do kraja susreta igrači Željezničara uspjeli su ublažiti poraz na konačnih 27:20. Najraspoloženiji u redovima Međugorja na ovom susretu bili su Dinko Dodig sa 7 pogodaka i Tomislav Šimović sa 6, dok je vratar Križanović tijekom cijelog susreta bio jako dobar. U redovima Željezničara najviše je pokazao Adis Hrbat, koji je kao i Dodig postigao sedam golova.

 

pogled.ba

 

Odgovori