REPREZENTACIJA: Zoran Planinić na treningu!

Seniorska reprezentacija već drugi dan marljivo trenira u Sv. Martinu, pripremajući se za prijateljske utakmice sa Slovenijom i, najvažnije, kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Litve i Poljske.

Dvije značajne službene utakmice su pred reprezentacijom, možebitno odlučuju i o plasmanu na SP pa je stoga svaka podrška bitna i hvalevrijedna. Bivši reprezentativac, ali i NBA igrač Zoran Planinić došao je danas na poziv izbornika Anzulovića u posjet na trening i druženje s reprezentativcima.

Što im je savjetovao nećemo moći podijeliti, no reći ćemo da se Zoran zapravo vraćao iz Ljubljane s oproštajne utakmice dugogodišnjih slovenskih reprezentativaca 37-godišnjeg Sanija Bečirovića i 38-godišnjeg Boštjana Nachbara. Skupilo se tu mnoštvo poznatih lica uz Zorana Planinića: Željko Obradović, Saša Đorđević, Dimitris Diamantidis, Šarunas Jasikevičius, Fragiskos Alvertis, Pero Antić, Marco Belinelli, Nenad Krstić, Jiři Welsch, Igor Rakočević, Miroslav Raduljica, Vlatko Ilievski i mnogi drugi. Prava košarkaška revijalna poslastica!

Odgovori