Stanko Sivrić – SportPlus cup: Izabrani miss i mister turnira

Mladi rukometaši i rukometašice iz šest europskih zemalja već tri dana u Međugorju nastupaju na osmom međunarodnom memorijalnom rukometnom turniru za mlađe uzraste „Stanko Sivrić – SportPlus cup 2013″. Ukupno 52 ekipe natječu se na terenima Sport centra Međugorje podijeljene u po pet dobnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji. Uz pehare i medalje za najuspješnije ekipe u svim kategorijama organizatori će ove godine sveukupno najuspješniju ekipu u muškoj i ženskoj konkurenciji nagraditi posebnom nagradom „Golub mira”.

Udruga Stanko Sivrić Međugorje u suradnji s HRK Međugorje i uz potporu pokrovitelja i prijatelja turnira, među kojima je ponovno i Općina Čitluk, i ove godine organizira turnir na vrhunskoj razini.

Međugorski turnir već petu godinu zaredom uvršten je u službeni kalendar Europske rukometne federacije (EHF), a organizatori se svake godine potrude uvesti poneku hvalevrijednu novinu. Tako je ove godine kao novina uvedena posebna nagrada „Golub mira”, kao i novo ažurnije unošenje rezultata na službenoj internet stranici turnira (medjugorje-handball.com). Rezultati s ovogodišnjeg Turnira objavljuju se svega nekoliko minuta nakon završetka utakmice, a rezultate Turnira možete pratiti OVDJE.

Rukometni turnir „Stanko Sivrić – SportPlus cup 2013″ svojim natjecateljima nudi mnogo više od samog rukometa pa je tako svaki dan turnira upotpunjen ugodnim druženjem i zabavnim sadržajima. Tako je sinoć nakon odigravanja posljednjih utakmica trećeg dana održan izbor za miss i mistera turnira. Lentu najljepše djevojke na Turniru ponijela je Jovana Milatović, dok je za mistera ocjenjivački sud izabrao Tomu Miletića.

 

Odgovori