Talijani odabrali veću dvoranu za susret s Hrvatskom

Mjesec i pol prije nego će se susresti s Hrvatskom u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa, početkom veljače 2013. godine, u taboru talijanske reprezentacije objavili su da će se ovaj ogled igrati u većoj dvorani nego je prvotno bilo najavljeno. Talijanski teniski savez time će omogućiti da se susret igra pred 2.500 navijača više…

Italija i Hrvatska će se u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa sresti u Torinu, ogled se igra od 1. do 3. veljače iduće godine – no, uz promjenu u odnosu na prvotno najavljeni domaći plan. Umjesto u dvorani PalaRuffini, koja ima kapacitet od 4.500 mjesta, igrat će se u torinskoj Palaveli, kako je najavljeno, s mogućnošću dolaska 2.500 navijača više.

 

Što je dovelo do ove odluke, nije potvrđeno u obavijesti o promjeni dvorane, ali može se zaključiti da je interes veći nego su domaćini očekivali da će biti.

Preostali bitni detalj u odabiru mjesta gdje će se igrati nije promijenjen. Talijani su prijavili dvoransku crvenu zemlju, što nije iznenađenje s obzirom da se njihovi glavni aduti, Andreas Seppi i Fabio Fognini, najbolje snalaze na zemljanoj podlozi.

 

Hrsport.net

 

Odgovori