Brotnjo s dva nova igrača kreće u obranu titule jesenskog prvaka

Nakon kratke stanke MNK Brotnjo u nedjelju nastavlja sa natjecanjem u Prvoj malonogometnoj ligi FBiH. Čitlučani će tako u 8. kolu u 18 sati ugostiti trećeplasiranu Karaku, a Mostarci će biti prva prepreka Brotnju u obrani titule iz prvog dijela prvenstva. MNK Brotnjo je prvi dio prvenstva završio kao prvoplasirana momčad sa pet pobjeda i jednim remijem, a u nastavak sezone klub ulazi s dva nova igrača.

Naime, Brotnju su se nakon prvog dijela prvenstva priključili Goran Bošković iz pločanskog Porto Tolera i Ivan Biloš iz Gruda, dok su Brotnjo napustili Goran Badalić i Marin Suton.

 

Mario Prskalo – Unana, trener MNK Brotnjo kao najozbiljnijeg konkurenta za osvajanje prvog mjesta vidi MNK „Centar” iz Sarajeva pred kojim Brotnjo ima jedan bod prednosti. Prskalo je uvjeren kako bi neizvjesno prvenstvo mogla odlučivati utakmica u Sarajevu između Centra i Brotnja, te da će njegova momčad osvojiti jedno od dva mjesta koje osiguravaju plasman u završnicu prvenstva BiH. Naravno igrači Brotnja će dati sve od sebe da se u završnicu prvenstva plasiraju kao prvaci Federacije.

Citluk.ba

 

Odgovori